Objavljeno

Vsi se pogovarjamo s svojo dušo

Si želim, da bi bilo moje življenje stalnica? Da ne bi ves čas doživljala izzivov, preizkušenj in bila prisiljena stopiti ven iz cone udobja?
Včasih res, še posebej, kadar mi Univerzum sporoča, da sem zavila v napačno ulico. Ampak zdaj razumem, da se ravno tu skriva največje sporočilo. Gre za pogovor mojega fizičnega telesa z mojo dušo.
Velikokrat se mi zgodi, da mi na pot pridejo ljudje ravno takrat, ko jih najbolj potrebujem. Lahko od nekoga nekaj prebereš, ali slišiš in se hitro vrneš zopet v pravo ulico, tja, kjer se počutiš kot kreator, ko si zopet srečen, da imaš to čast, da ŽIVIŠ.
Včasih slišim od svojih otrok nauke, ki jih jaz predajam naprej in ko zgrešim ulico, mi tako paše, da slišim to iz ust nekoga drugega.

Če bi bili zadovoljni z življenjem kakršnega imamo, ne bi napredovali v svojem razvoju. Tako fizičnem kot duhovnem.
In zdaj, ko sem v fazi, da dvignem svoje življenje na višji nivo, mi je na ušesa prišla zanimiva razlaga negativnih čustev oz. negativnih situacij v katerih smo.
Torej, negativno čustvo je naš večji prijatelj kot pozitivno čustvo.
Čustveno stanje je razgovor nas z našo dušo. Duša nam z negativnimi čustvi sporoča, da smo se oddaljili od svoje kreativnosti. Nisi šel za tistim, kar si sposoben kreirati, zato doživljamo negativna čustvena stanja. Tu lahko govorimo o zdravju, financah, odnosih,…
Vsi si želimo imeti super zdravje in veliko blaginje na vseh področjih. Torej, če delamo stvari, ki nas oddaljujejo od blaginje, nam duša preko negativnih čustev sporoča, da se oddaljujemo od cilja, ki ga želimo imeti. Sporoča nam, da moramo spremeniti naše obnašanje, naše misli, naš fokus, da moramo nekaj storiti drugače.
Pravi nam, da se z načinom razmišljanja ali obnašanja, oddaljujemo od naše kreacije. Torej, če želimo spremembo,  je  edini način, da takoj spremenimo misli in da nekaj naredimo. Najslabše je stati sredi gnoja in govoriti kako smrdi, istočasno pa tam kar stojimo in stojimo. Ja stopi ven iz gnoja in pojdi stran. Tako se oddaljujemo od smradu (od negativnih čustev) in sprememba je prvi korak. Nihče ni sposoben težave rešiti z istim razmišljanjem, kot jo je povzročil. Treba je dvigniti vibracijo, zaviti v drugo ulico ali enostavno stopiti ven iz gnoja.
In zato je negativno čustveno stanje naš dar, pogovor z našo dušo, ki nam sporoča, da se oddaljujemo od čudovitega življenja, ki nam pripada.

In ko to resnično razumemo, smo pripravljeni za več in pripravljeni narediti spremembe.  Zopet je vse odvisno od nas samih.

Vsak naj pri sebi pogleda, kako se naša dušica pogovarja z nami na različnih področjih našega življenja.

Bodimo  hvaležni za ogromno majhnih stvari, ki jih doživimo vsak dan, kot za stvari, ki jih imamo, pa so nam postale samoumevne. S hvaležnostjo, dvigujemo energijo in smo vedno bolj povezani s svojo dušo.

Vaša Tajča

 

Foto: Teja Blatnik