Osebno svetovanje

Če ste se tudi vi znašli v podobni situaciji, kot sem se sama 9 let nazaj, oziroma, če bi jo raje preprečili, vam pri tem z veseljem pomagam.
V tem posnetku, vam v 4-ih minutah na hitro razložim svojo zgodbo.

Če bi se sama pri svojih 31-ih letih soočila z diagnozo medicine in bi le sledila njihovim napotkom, bi do danes zagotovo imela že kar nekaj podobnih ali hujših napadov, ki so me takrat dobesedno prizemljili.
Za zdravstveno stanje, kakršnega sem imela, sem bila odgovorna sama.
Takrat sem 100% verjela v popolno ozdravitev in misli na Multiplo sklerozo sploh nisem pustila blizu.
Poiskala sem rešitev, kako si lahko pomagam sama. Pripravljena sem bila narediti veliko več, od nasvetov alternative.
Popolnoma sem spremenila:
– prehrano
– svoja čustva
– intenzivno sem se začela ukvarjati z duhovnostjo,
– šport, za katerega mi bije srce je ostal in sem ga prilagodila
– spanje
– dihanje
– sončenje
– kozmetika
– čistila
– naučila sem se reči NE!
– sebe sem postavila na 1. mesto, res je, da se trije otroci kdaj vrinejo, ampak točno vedo, kdaj imam čas le zase.

V letu in pol, sem se popolnoma pozdravila, iz mojih možganov je izginila tudi senca (odmiranje živčevja), za katero so zdravniki rekli, da ne bo nikoli izginila.

Lahko sem vaša palica, s katero boste lahko hodili, vendar hoditi morate SAMI!
Tudi meni bi takrat zaelo koristilo, če bi imela osebo, na katero bi se lahko obrnila, ki bi me spremljala in mi dajala nasvete, ki bi me popeljali do zdravja.
Jaz sem sama raziskovala in sem poslušala sebe in 100% verjela, da mi bo uspelo.

Srečujem pa veliko ljudi, ki ima težave oz čutijo, da njihovo zdravje ni v najboljšem stanju, pa niso pripravljeni narediti spremembe.
vendar, če želite spremeniti svoj način življenja, morate narediti spremembe, saj vas je dosedanje življenje pripeljalo do trenutnega zdravja.

Vsakič znova sem zelo vesela, ko vidim kakšno spremembo naredijo tisti, ki se želijo pozdraviti že po enem samem pogovoru. Sprejmejo zdravje, napolnijo se z pozitivno energijo in takoj začnejo v svoje življenje vnašati spremembe.

Pomagam vam lahko na dva načina:
osebno svetovanje (preko skypa ali telefona)
Preko pogovora se pogovoriva o vseh vaših izzivih, sama ugotovim, kje so vaše šibke točke in vam že tu dam kar nekaj nasvetov, ki vam bodo zagotovo pomagali pri izboljšanju stanja. Svetovanje traja 60 minut, cena je   60 eur + DDV.

dvomesečno svetovanje
Svetovanje se nanaša na spremenjen način življenja, ki ne vključuje le prehrane ampak vse zgoraj naštete točke, ki sem jih morala tudi pri sebi konkretno spremeniti. Prva ura je vedno svetovalna, kjer izvem vse o vašem stanju. 1x tedensko se dobimo na skypu ali telefonu, pogovorimo se o trenutnem stanju, istočasno pa dobite navodila za naslednji teden. V kolikor imate kakšno težavo, skupaj najdemo rešitev.
Pomagala vam bom iz tedna v teden, da boste počasi začeli delati spremembe in da boste začutili v svojem počutju, da dejansko delujejo.
Velikokrat vemo, kaj je potrebno narediti, da bi se bolje počutili, vendar nimamo dovolj energije, da bi dejansko naredili to spremembo. Zato sem tukaj jaz, ki sprejmem vlogo mentorja, ki vas bo porinil tudi takrat, ko se sami nebi.
Jaz bom vaša palica, s katero boste hodili, vččasih pa vas bom tudi sunila, da se boste zares premaknili.
Cena dvomesečnega svetovanja je 600 eur+DDV.

Za daljša svetovanja, pa se dogovorimo osebno.

 

Želim vam, da tudi vi ŽIVITE vsak trenutek svojega življenja.