Posted on

Delavnice Molčeči menih: Kako brati avro + DARILO

V sklopu štirih delavnic boste dobili ogromno znanja, s katerim si boste dvignili zavest in videli auro drugih. Običajno že po eni delavnici vadeči vidijo vsaj prvi sloj aure, ter se naučijo, kako se polnijo z zdravilno univerzalno energijo.
Avro lahko zaznavamo na več različnih načinov. Razpoznati, razbrati pa je spoznanje, ki ga je potrebno vključiti v naš način življenja. Izberemo lahko več možnosti. Avro lahko vidimo ali občutimo, lahko pa jo vidimo in občutimo. Človeško fizično telo je črno bela fotografija, avra pa fotografiji doda barvo. Naj bo življenje barvno.
Na delavnicah boste poleg obširnega znanja občutili poleg avre tudi zvočno kopel z inštrumentom hang drum, ter meditacijo.
DARILO le za udeležence na prvi in drugi delavnici:
Gratis delavnica v naravi: Zemeljska aura
V naravi bomo spoznali avro dreves, avro kamnov, ter mnogo bitij, ki nas obkroža. Naučili se bomo, kako se lahko z njimi povezujemo. Spoznali bomo, kako lahko kamni delujejo, kot pretvorniki božanskih energij in človeške zavesti. Skratka dan v naravi nas bo povezal z energetskim poljem Zemlje.

Delavnico vodi Avinashi:

Avinashi nosi v sebi raziskovalni duh kamnov, dreves in zvoka!  Rad prisluhne čisti esenci notranjih energij človeka.  Več kot 30 letna meditativna praksa je na njegov duh vplivala zelo ustvarjalno in vizionarsko. V svoje vsakdanje življenje vključuje energije, ki so ustvarjene okoli nas v naravi. Posebno se je posvetil energiji naravnih kamnov, dreves in človeškega energetskega polja. Človeka dojema kot višjo esenco ustvarjalnih energij, katere imajo globlji pomen in delovanje na celotno Vsemirje.
Ko v naravi najdeš kamne, zaslišiš zvok šelestenja listov in ko ti potoček ponudi osvežilni napitek vode, to je mesto kjer lahko srečaš Avinashija.
Duh skal, duh dreves in duh zvoka.
Več o Avinashiju (Aleksandru Stopinšku), si lahko preberete v članku: Bobnal z dalajlamo in osvajal stene z legendo slovenskega alpinizma
https://siol.net/sportal/drugi-sporti/bobnal-z-dalajlamo-in-osvajal-stene-z-legendo-slovenskega-alpinizma-506298?fbclid=IwAR1LTnbRYvRSFmb14PAXTuQF56HAt3u_nwsQ1_B7Ch-1zZe8Y_NRz3ZNOWQ

DATUMI DELAVNIC:
Sobota, 25.1.2020
Sobota, 22.2.2020
Sobota, 21.3.2020
Sobota ali nedelja 16.ali 17.5.2020

KJE: Ljubljana, Rakuševa ulica 32, od 9. do 13. ure

PRISPEVEK: 40 evrov

Obvezne prijave na tajca@ekolife.si

Dodatne informacije lahko dobite na  051 661 124.
V kolikor ste prvo delavnico zamudili, lahko na drugi dobite dovolj znanja, da boste sledili skupini. Tretja in četrta delavnica pa bosta namenjeni le tistim, ki so obiskali prvo ali drugo delavnico.

Delavnice Molčeči menih se bodo odvijale 1x mesečno, od januarja do maja (5 delavnic).

Vabljeni :).