Posted on Leave a comment

Kako prebijemo odpor do vadbe in jutranje prebujanje

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uDVflBI_mG4[/youtube]

Vem, vem, težko se je spraviti iz objema tople postelje v gozd na jutranji jogging. Pa toliko opravkov, ki jih imamo vsak dan, kje naj najdemo še čas za rekreacijo.

Takšne misli so mi zelo dobro poznane. Tudi sama moram redno poklepetati s sabo, da se zmotiviram in si organiziram čas, da ob 3 otrocih najdem trenutke tudi za svojo rekreacijo.

A vse se da, če vemo, kaj je naš cilj in smo odločeni, da bomo uspeli.

Ko sem takole razmišljala, sem se spomnila na Matjaža iz Koala športa na Bledu, ki je poln koristnih izkušenj, saj je vsak dan v stiku z ljudmi, ki si želijo v svoje življenje vključiti več gibanja.

Odpeljala sem se na Bled in na kremšnite (he he, malo heca – privoščila sem si raje presne tortice, ki imajo tudi zelo dobre), poklepetala z Matjažem in za vas posnela še svoje jutranje vaje.

Sem pa izjemno ponosna na vse, ki se ob torkih in četrtkih z mano polnite s svežim zrakom in svežo energijo na jutranjih vadbah pod Rožnikom.

Za tiste, ki bi želeli vaje delati tudi druge dni v tednu, pa si lahko pomagate z mojo virtualno vadbo – z vajami, ki jih izvajam vsako jutro, ko se zbudim.

Kaj vas najbolj motivira, da pridno vadite? Kaj vas najbolj ovira, da se ne gibljete? Koliko bi bilo za vas idealno, da bi se rekreirali?

Delite vaše izkušnje na Ekolife Facebook strani. Veseli bomo tudi kakšne fotografije iz vašega treninga, ki nam jo lahko prilepite na Ekolife Facebook zid.

V četrtek (16. 1. 2014) ob 7.30 se znova dobimo na parkirišču pred Živalskim vrtom. Prijavo potrdite na: tajca@ekolife.si.

Dodaj odgovor