Posted on Leave a comment

Knjiga Iluzije o cepivih – BREZPLAČNO

Za vse, ki si želite izvedeti resnico o koristi cepljenja, svetujem,da si preberete brezplačni izvod knjige  Iluzija o cepivih, ki je pred kratkim izšla tudi v slovenskem jeziku. Tako avtorica, prevajalka, urednica in lektorica, so se odpovedale kakršnemukoli honorarju, da bi knjiga lahko dosegla čim več ljudi.

 

Doktorica imunologije Tetyana Obukhanych je naredila inventuro dvestoletne prakse cepljenja, ki kaže, da so cepiva neupravičeno zaslovela kot najveličastnejši izum medicine.

Vsi »vemo«, da so cepiva človeštvo rešila pred nalezljivimi boleznimi, za katerimi bi sicer umirali kot po tekočem traku. Če kdo reče, da za to ni dokazov ali da cepiva povzročajo resne stranske učinke, ki jih stroka prikriva, ga uveljavljeni imunologi razglasijo za šarlatana. Kaj pa, ko neprijetne podrobnosti razkrije vrhunska imunologinja, doktorica znanosti s  Harvarda in Stanforda?

Trenutek resnice – imunologinja z najvišjimi strokovnimi referencami je v knjigi Iluzije o cepivih  razgalila zgodovino cepljenja in dogme, na katerih je zmotno utemeljeno delovanje cepiv in od koder se napaja 30 milijard evrov težak globalni mega posel. Tetyana Obukhanych je oseba z več kot ustrezno izobrazbo, da na glas govori o cepivih. Doktorat iz imunologije ji je podelila Rockefellerjeva univerza v New Yorku, podoktorsko raziskovanje pa je opravila na medicinskih fakultetah elitnih univerz, na Harvardu in Stanfordu.

 

Najdete jo lahko na povezavi: https://sites.google.com/site/iluzijeocepivih/home.

Dodaj odgovor