Posted on Leave a comment

Razstrupljanje težkih kovin z algami Bio Chlorello

Z jemanjem alg Bio chlorella lahko zares odlično razstrupimo svoje telo težkih kovin. Kot odlične so se izkazale ravno pri razstrupljanju živega srebra, ki ga najdemo v amalgamskih zalivkah (sivih plombicah) v zobeh.
Dokazano je, da se vsak dan pri temperaturi 37C iz amalgamskih zalivk izloča živo srebro v krvni obtok. V kolikor pijemo ali jemo vroče stvari, ali žvečimo, se iz plombic izločijo še večje količine živega srebra. Če bi jemali alge chlorello, bi nam le te živo srebro sproti odvajale iz telesa, saj so to edine alge, ki so gojene v zaprtih steklenih ceveh, tako da ne morejo vezati nase težkih kovin iz ozračja, ampak se aktivirajo šele v telesu. Ker pa večina ljudi, ki ima amalgamske zalivke ne uživa chlorelle, se živo srebro uskladišči v notranjih organih, mišičnem in maščobnem tkivu. Ko je le to že prezasičeno z živim srebrom, pa se ta začne odlagati v živčevju in v možganih. Ko pride živo srebro v stik z živcem,  začne živec odmirati. Natančno si to lahko ogledate na naslednjem posnetku, kjer je prikazana raziskava, ki so jo naredili na fakulteti za medicino v Calgaryju. http://www.youtube.com/watch?v=RNxQc4mkg90&feature=related

To pa lahko povzroča avtoimune bolezni kot so Multipla skleroza, Alzheimerjeva, Parkinsonova bolezen in druge.

Kaj torej narediti, če imate v zobeh amalgamske zalivke?
1. Stopnja azstrupljanja:
Brez panike, kajti dokler ste živi, se da vse rešiti J. Najprej vam resnično svetujem, da začnete uživati Bio Chlorello, vsaj priporočljiv odmerek, torej 3g dnevno, v kolikor pa že imate kakršnekoli bolezenske znake, pa povečajte odmerek na vsaj 8g dnevno.
Če ste razmeroma zdravi, se ob rednem jemanju Chlorelle, počasi lotite odstranjevanja amalgamskih zalivk in sicer največ eno na mesec ali dva. Naj vam svetujem, da se pri zobozdravniku za kakršen koli poseg naročite takoj, ko začne s svojim delavnikom , saj je kasneje v ozračju že veliko živega srebra, ki ga vdihate tudi, če pridete le na pregled. Tri dni prej podvojite dnevni odmerek Chlorelle, takoj po odstranitvi amalgama, si dajte v usta 5 500mg tablet in jih žvečite 5 minut, nato vse skupaj obvezno izpljunite in dobro izperite usta. Chlorella bo vezala nase živo srebro, ki se je sprostilo pri odstranjevanju in bi ga v nasprotnem primeru vdihali. Če je le možno, si za odstranitev izberite zobozdravnika, ki se zaveda te problematike in se loti odstranjevanja res previdno, saj zaščiti grlo, da delci amalgama ne bi zleteli vanj, plombico odstranjuje čim bolj mehansko,…
Ko boste odstranili vse amalgamske zalivke, pa se pravo razstrupljanje šele začne J.

Potek razstrupljanja po odstranitvi amalgama oz. če smo ga odstranili že pred leti, saj je živo srebro uskladiščeno v našem telesu:
2. Stopnja razstrupljanja:
Ko boste odstranili popolnoma vse amalgamske zalivke, nadaljujte le z jemanjem Chlorelle še 14 dni, nato pa začnite postopoma dodajati Bio čemaževo tinkturo, ki bo sprostila živo srebro iz notranjih organov, maščobnega in mišičnega tkiva v krvni obtok. Obvezno je potrebno ves čas jemati Chlorello, ki bo živo srebro, ki ga je čemaževa tinktura sprostila v krvni obtok, odstranila iz telesa. V nasprotnem primeru se bo živo srebro zopet uskladiščilo.
Doziranje čemaževe tinkture: začnemo z 1 kapljico 3x dnevno (na žlico vode kapnemo čemaževo tinkturo), nato vsak dan povečamo odmerek za 1 kapljico, tako da npr. drugi dan zaužijemo 2 kapljici 2x dnevno, tretji dan 3 kapljice 3x dnevno, vse dokler ne pridemo do odmerka 15 kapljic 3x dnevno. S tem odmerkom nadaljujemo do konca terapije. V kolikor bi vmes začutili vrtoglavico ali slabše počutje, zmanjšamo količino čemaževe inkture in zvišujemo odmerek počasneje. To je znak, da se v vaš krvni obtok izloča veliko živega srebra, zato postopek malce upočasnimo.
Da bi se res dobro razstrupili težkih kovin, ki so vskladiščene v naših notranjih organih, maščobnem in mišičnem tkivu, priporočam, da izvajate to kuro 3 mesece, v kolikor pa imate že kakšne kronične bolezni, pa naj razstrupljanje s čemaževo tinkturo traja 4-6 mesecev. Prepričani želimo biti, da v vaših notranjih organih, maščobnem in mišičnem tkivu res ni več nič živega srebra, predno preidemo na zadnjo stopnjo razstrupljanja s koriandrovo tinkturo.

3.stopnja razstrupljanja:

Razstrupljanje živega srebra iz možganov in živcev. Za to, je odlična koriandrova tinktura, pri kateri moramo biti pazljivi, da je ne začnemo jemati prezgodaj, kajti koriander odpira membrano in v kolikor je v našem telesu še kaj živega srebra, lahko le to vdre direkt na živce in v možgane. Da bi se temu izognili, moramo predhodno res dobro opraviti 2.stopnjo razstrupljanja, vsem, ki pa imate kakršnekoli bolezenske znake ali avtoimune bolezni, pa svetujem še preiskavo urina na 11 težkih kovin. Ta test opravljajo v Nemčiji, pri čemer vam lahko pomaga Dominik Golenhofer, specialist za bioresonanco, pri katerem sem se zdravila in ozdravila tudi sama.
Postopek jemanja koriandrove tinkture je tak kot pri čemaževi tinkturi, torej začnemo z 1 kapljico 3x dnevno, naslednji dan nadaljujemo z 2 kapljicama 3x dnevno in tako vse dokler ne preidemo na 15 kapljic 3x dnevno, nato pa nadaljujemo s 15 kapljicami 3x dnevno do konca terapije. Istočasno je obvezno jemanje Chlorelle, saj koriandrova tinktura le sprosti živo srebro iz živčevja in možganov v krvni obtok, Chlorella pa ga odstrani iz telesa.

3. stopnjo priporočamo, da izvajate vsaj 2 meseca, v kolikor imate težje zdravstvene težave, pa kakšen mesec dlje. Meni je Dominik kontroliral stanje težkih kovin in tako sem bila res prepričana, da v mojem telesu res ni več živega srebra, poleg tega pa je bil test na 11 težkih kovin res odličen.
Če se boste res držali navodil, vam bo zagotovo uspelo.
Kupite jih lahko v spletni trgovini www.ekolife.si

Dodaj odgovor