Posted on Leave a comment

S futuristično tehnologijo bom ravnodušna do sladic

To pa je bilo odkritje…

Navdušena sem.

Prejšnji teden sem se na snemanjunovega videa srečala s futuristično tehnologijo Quantec, ki pomaga vzpostavljati ravnovesje v telesu in ga tako krepiti, da lahko vzdržuje zdravje.

Človeka prebere od zarodka, ko je bil še v materinem trebuhu, otroštva, mladosti, in vse do danes.

Ugotovi, kje so bile njegove psihične težave in kaj se je kasneje odrazilo na fizičnem telesu. “Z leti se namreč pokažejo strahovi, ki vplivajo na ledvice, jeza, ki prizadane jetra in podobno. Saj vemo, če gremo na izpit, nas zvija v želodcu, lahko dobimo drisko. Če je tega veliko in se mišice nikoli ne umirijo, nastanejo težave,” mi je razložila Marija Božič, neodvisna terapevtka za Quantec.

Razvili so ga na inštitutih, kjer so spremljali astronavte, ki jih niso mogli poklicati dol, če so imeli težave, da bi jim pomagali. Pa so uporabili to računalniško podprto terapijo, zasnovano na ugotovitvah iz kvantne fizike, na podlagi katere so jih lahko spremljali od spodaj navzgor. Ko je padel Berlinski zid, se je ta tehnologija počasi začela pomikati po svetu. Najprej so jo začeli uporabljati v kmetijstvu in za merjenje drugih stvari, nato se je začela uveljavljati še v zdravstvu.

Quantec je namreč prvi računalniški sistem, ki je sposoben komunicirati z biološkimi sistemis sposobnostjo sporazumevanja izven merljivih in zaznavnih področij. To imenujejo inštrumentalna biokomunikacija.

Ko Quantec ugotovi, kje v telesu je porušeno ravnovesje, razbere tudi pravo frekvenco – terapijo, ki bo telesu znova pomagala vzpostaviti ravnovesje in poseldično boljše počutje.To frenkvenco mu potem pošilja v potrebnih intervalih tudi na daljavo.

Marija Bizjak mi je razložila, da se Quantec odlično obnese:

  • kot pomoč pri lajšanju različnih težav
  • pri fizičnih motnjah
  • za hitrejše izboljšanje stanja zaradi življenjskih situacij (nespečnost, tesnoba, strah, pomanjkanje samozavesti…)
  • kot podpora pred in po operativnih posegih
  • pri reševanju različnih življenjskih situacij (medsebojni odnosi, pravne zadeve…)
  • pomoč otrokom pri učenju (koncentracija in spomin)
  • odkrivanje vzrokov za nastalo disharmonijo, katere posledica je lahko tudi fizično ali psihično obolenje

Ogled videa.

Takoj sem se priporočila za eno terapijo, v upanju, da mi bo pomagala ostati ravnodušna ob pogledu na tortice in druge sladice 🙂 (čeprav že šibam na snemanje, kjer bom med drugim posnela tudi recept za eno mojih najljubših sladic).

Na katere alternativne metode prisegate vi, nam lahko zaupate na Ekolife FB strani.

 

Vaša Tajča
P.S. Še vedno se lahko prijavljate na moja brezplačna osebna svetovanja. Za Quantec pa imate zdaj v času akcije tudi velik popust (iz 91,50 EUR, na 65 EUR).

P.S.
Vse udeležence akcije bomo nagradili s 15-odstotnim popustom v spletni trgovini Ekolife. Zdaj je idealen čas, da (si) podarite darilo, s pozitivnim prispevkom na zdravje in srečo vas ali vaših najdražjih.

Za souresničenje projekta so poskrbeli tudi naši partnerji, ki vsem sodelujočim pri akciji prav tako zagotavljajo dodatne popuste:
1001 dar
Koala sport
Fizioterapija Bole
Super hrana
Janitra
Prema
Kalček
Proorganika
Super hrana
Zobozdravstvo Ran
Trgo in sadje
Lectus
Zavarovalnica Tilia
Vitacenter
DG 69

Dodaj odgovor