Posted on Leave a comment

Spomladansko pospravljanje po svojem telesu

Čestitam vam za pozitivno odločitev, da se pred koncem akcije še skupaj razstrupimo, da bo priprava na pomlad celovita in tako ta teden naredimo ogromno za naše zdravje, telo, spirit…

Verjetno je tudi za vami že prvi razstrupljevalni smoothie, zato bi vam rada dala še nekaj napotkov.

Zagotovo vam bo kakšen smoothie bolj všeč od drugega, vendar naredila sem takšen izbor, da vam bodo vsi zagotovo teknili.

Meni še vedno odmeva v glavi stavek Victorije Boutenko, ki nam ga je povedala na svojem tečaju: »If you don`t like it, your body needs it!«

Vedite, da je zelenje izredno pomembno, saj vsebuje ogromno mineralov, vlaknin in vitaminov, ki so ključnega pomena za naše zdravje. Če zelenje zares dobro zblendamo, odpremo trde celične strukture zelenja, v katerih se skrivajo vsa ta mikrohranila in telo jih lahko vsrka.

Prvi dan je vedno najtežji. Vendar z jasnim ciljem, da zdržite ves teden, vam bo zagotovo uspelo, saj test (ki ga v življenju dobimo) nikoli ni težji kot smo ga sposobni rešiti. Poleg tega, lahko pri vsakem obroku pojemo še nekaj svežega, sezonskega sadja, tako da bomo po vsakem smoothieju res siti. Vmes pijemo vodo ali čaj (na primer ingverjev čaj).

Če boste začutili glavobol ali slabo počutje, preženimo te misli z visoko zavestjo, da gre vse to za razstrupljanje in pozitivna energija nam bo pomagala do našega zastavljenega cilja. Jaz vam lahko rečem le: »Čestitam, razstrupljaš se!«.

Saj veste, da bi toksine hitreje pospremili iz telesa, se ojunačite in naredite kavni klistir.

Vsi bi se želeli udeležiti razstrupljanja, vendar nimajo vsi dovolj močne volje. Vi pa jo imate!
Držim pesti in verjamem v vas!

Tajča

Dodaj odgovor