Posted on Leave a comment

Se pozimi premalo gibljete? Spremenite to.

“Letošnjo zimo bom pa res ostala aktivna. Hodila bom na sprehode v naravo. Včlanila se bom na vadbo joge. Vsak dan bom naredila vsaj 15-minutno raztegovanje,” so naše želje vsako leto, ko pride jesen in z njo hladnejše obdobje.Ampak ideal…nega časa za vadbo ni in ni. Morda, ker se tako hitro stemni. Pa tako je mraz. Ali pa sneži. Da ne govorimo o zimski utrujenosti.

In tako ostanemo pri željah in pomanjkanju svežega zraka. Posledično se bojujemo s prehladi, gripami in drugimi obolenji. Naše celice so v pomanjkanju kisika, kar je idealno okolje za razrast tumorskih celic, kandide, parazitov… To pa še zmanjša priložnosti za redno vadbo. Začne se začarani krog.Vendar ni treba, da je tako. Lahko spremenimo.Odločila sem se, da vam pri tem pomagam.
Spodbujala vas bom pri vadbi v naravi in vam osebno svetovala.
2x tedensko (torek in četrtek) bom z vami vadila v naravi v okolici Rožnika v Ljubljani.Z vadbo začnemo v torek, 7. 1. 2014:
* prva vadba se začne ob 7.30h, namenjena je tistim, ki se z vadbo ne srečujete prvič,
* naslednja vadba pa bo ob 8.40h in je namenjena popolnim začetnikom.Ura je res zgodnja, to pa zato, da bomo zjutraj:
* zbudili telo, pognali energijo po celem telesu,
* se nadihali,
* napolnili s pozitivno energijo in
* se zabavali.

Vsi, ki boste pridno vadili, boste v pomlad zakorakali fit in brez odvečnih kilogramov, ki se čez zimo tako radi naberejo. Priskrbite si topla in kakovostna športna oblačila, kajti vadba bo v vsakem vremenu. Res kvalitetna oblačila najdete v Koala športu na Bledu, kjer vas bo postregel zame najboljši prodajalec in svetovalec Matjaž. Če le utegnete, ni razloga, da bi manjkali.

Dobimo se na parkirišču pred živalskim vrtom.
Obvezna je prijava na vadbo na tajca@ekolife.si. Napišite dan in uro vadbe, saj lahko le tako zagotovimo kakovostno vadbo.
V skupini je moč, zato je vadba še posebej primerna za vse, ki nimate dovolj motivacije, da bi se na vadbo odpravili sami.
Ker ima naša akcija tudi dobrodelno noto, boste vsi, ki boste na vadbo prišli prvič, samo 1x v naš šparovček prispevali 5 evrov, ki jih bomo v celoti podarili družini, ki potrebuje našo pomoč.
Poleg vadbe, bomo vsem, ki boste prišli na vadbo, če boste želeli, brezplačno izmerili energetsko stanje fizičnega telesa in aure po metodi P.E.C.A.®
Vabljeni!
Vaša Tajča

P.S.
Vse udeležence akcije bomo nagradili s 15-odstotnim popustom v spletni trgovini Ekolife. Zdaj je idealen čas, da (si) podarite darilo, s pozitivnim prispevkom na zdravje in srečo vas ali vaših najdražjih.

Za souresničenje projekta so poskrbeli tudi naši partnerji, ki vsem sodelujočim pri akciji prav tako zagotavljajo dodatne popuste:
1001 dar
Koala sport
Fizioterapija Bole
Janitra
Prema
Kalček
Trgo in sadje
Zavarovalnica Tilia
Vitacenter
DG 69
Lectus
Lisa

Dodaj odgovor