Posted on Leave a comment

Kraljevska solata

Kot ste že opazili, je kar nekaj govora o energiji, ki nam služi, če poznamo univerzalne zakone.
Za danes pa vam svetujem, da si za Silvestrovo večerjo poleg slavnostnega menija najprej privoščite kraljevsko solato, ki jo pojejte pred ostalimi jedmi. V telo boste tako vnesli veliko mineralov in vitaminov ter vlaknin, ki bodo iz vašega črevesja pometle toksine, odmrle celice, in ostale »odpadke«, ki ne sodijo v naše telo.

Količin ne bom navajala, saj so odvisne od tega, koliko želite, da vas solata nasiti. Zaželeno je, da so sestavine ekološkega izvora, saj boste s tem preprečili vnos pesticidov, poleg tega pa zelenjava ne bo prazna, ampak boste z njo res dobili potrebna mikrohranila.
Kraljevska solata
* motovilec (1/3)
* rukola (1/3)
* mlada špinača (1/3)
* avokado narezan na rezine
* 1 JŽ  oluščenih konopljinih semen
* 1 ČŽ chia semen
* 1 JŽ bučnih semen
* orehi po okusu
* nekaj narezanih rezin pomaranče
Polivka:
Zmiksamo pomarančo, 4 JŽ olivnega olja in sol, ter polijemo po solati
Namesto te polivke lahko solato zabelite po svojem okusu, je pa ta polivka malce bolj eksotična.
Jutri, na Silvestrovo, pa si vzemite malce časa, zazrite se v sebe in poglejte ali ste zadovoljni s svojim načinom življenja, s svojimi življenjskimi rezultati. Vzemite si blokec, zapišite si stvari, ki bi jih radi spremenili in vzemite stvari v svoje roke. Za vse kar se nam v življenju dogaja, nehajmo kriviti druge, saj smo za popolnoma vse, kar se nam zgodi ali dogaja, odgovorni prav mi sami. Prav tako lahko situacijo spremenimo le mi sami. Vsa moč, ki jo potrebujemo, je v nas. Le odločiti se je treba.
Naj bo leto 2014 polno zdravih odločitev, volje, notranje moči, hvaležnosti in sočutja do vseh živih bitij.

Vaša Tajča

P.S.
Vse udeležence akcije bomo nagradili s 15-odstotnim popustom v spletni trgovini Ekolife. Zdaj je idealen čas, da (si) podarite darilo, s pozitivnim prispevkom na zdravje in srečo vas ali vaših najdražjih.

Za souresničenje projekta so poskrbeli tudi naši partnerji, ki vsem sodelujočim pri akciji prav tako zagotavljajo dodatne popuste:
100 dar
Koala sport
Fizioterapija Bole
Janitra
Prema
Kalček
Trgo in sadje
Zavarovalnica Tilia
Vitacenter
DG 69
Lectus
Lisa

Dodaj odgovor