Posted on Leave a comment

Pomagajmo sebi, pomagajmo našemu planetu – postanimo pozitivni

Na vsakem koraku poslušamo o krizah, o katastrofah, o sevanjih, »chemtrailsih«, HAARPU in vseh mogočih negativnih stvareh. Popolnoma nič nam ne pomaga, če nas to navdaja s strahom, obupom in nemočjo, kajti ravno to je namen negativne energije. In če smo pod vplivom negativne energije, k sebi privlačimo še več negativne energije.
Torej, znebimo se negative in dan začnimo pozitivno. Če se sami še ne uspete zmotivirati s pozitivnimi sporočili takoj ko vstanete iz postelje (tako da si npr rečete: » danes bo čudovit dan«  ali pa »komaj čakam, da vidim kaj lepega se mi bo danes zgodilo«,…), si najprej zavrtite in zapojte Vem, da danes bo srečen dan in videli boste, da boste avtomatsko že na vse zgodaj zjutraj postali pozitivni. In ko boste dan začeli s pozitivno energijo, boste k sebi privabili še več pozitivne energije.

Ali ste opazili, da  ko se zjutraj vozite v službo,  ima kar 99% ljudi zelo ali zaskrbljen ali žalosten ali pa nesrečen izraz na obrazu. Kako lahko s takim izrazom privabite k sebi pozitivno energijo?  Velikokrat se mi zgodi, ko vozim avto,  da me ljudje zelo grdo pogledajo ko prečkajo cesto pred mojim avtom ali pa na splošno, ko hodijo ob cesti. Jaz se jim vedno nasmejim, tudi če je njihov pogled še tako zoprn in v glavnem se njihove poteze na obrazu zmehčajo, velikokrat mi nasmeh tudi vrnejo.

Torej je na nas, da začnemo trositi okoli svojo pozitivno energijo, še posebej če se zavedamo, da le s pozitivno energijo pridemo do pozitivnega rezultata.

Če se vrnemo nazaj na matero Zemljo, nam nič ne bo pomagalo, če bomo razmišljali o tem, kako se naš planet uničuje, da bo vse več katastrof, kajti če bi vedeli kakšno moč imajo naše misli, bi se zgrozili. Vse kar se na svetu dogaja, je posledica naših misli, naše zavesti oz kolektivne zavesti. Vse, kar se dejansko zgodi, se ja najprej zgodilo v naših mislih. Tudi vse bolezni, so najprej nastale v naših mislih, večinoma kot strah pred tem, da neke bolezni  ne bi dobil. Vendar vsaka misel je energija in če jo večkrat ponoviš, se lahko tudi manifestira.

Naj vam povem svojo izkušnjo iz zgodnjih otroških dni, kako sem s svojimi mislimi priklicala bolezen. Na to sem se spomnila pred kratkim, ko sem začela o teh stvareh brati in sem dejansko videla, da je to delovalo tudi pri meni. Tega še staršem nisem nikoli povedala.
Torej, spomnim se, da sem v dnevni  sobi ležala na kavču in gledala TV, mami pa je zraven mene likala. Očitno sem potrebovala malce več pozornosti, kot mi jo je običajno namenila in sem si rekla, kako super bi bilo, če bi zbolela, saj so takrat vsi lepo skrbeli zame, mi skuhali mojo najboljšo jed (kar zagotovo ni bilo najbolj zdravo), skratka, imela sem veliko pozornosti. To sem vedela predvsem zato, ker sem bila kot otrok kar precej bolna. Torej, pokrila sem se z deko, stisnila v klobčič in si močno želela, da bi dobila vročino. In ne boste verjeli, uspelo mi je. Pa ne le, da bi ostalo le pri rahlo povišani vročini, svoje telo sem spravila v stanje, da sem morala jemati antibiotike! To početje mi seveda ni v čast, želim le poudariti, kakšno moč imajo naše misli.

Torej stran z vsem strahom, da boste zboleli, da bo prišlo do potresov, poplav, vojn in vseh ostalih katastrof, kajti Zemlja potrebuje, da ji pošiljamo pozitivne misli, da verjamemo, da se bo regenerirala, da smo ljubezen do vsega in vsakega, kajti to je najbolj pomembno. Seveda moramo dvigniti kolektivno zavest, da nehamo delati stvari, s katerimi škodimo Zemlji in s tem samim sebi.
Vendar, če mi dovolj svetimo, bomo avtomatsko osvetili tudi druge in jim pokazali, da svetla prihodnost obstaja. Nehajmo posvečati svojo energijo negativnim stvarem, nehajmo gledati dnevnik, v katerem so v glavnem le negativne novice, nehajmo brati časopise, poslušati radio, kajti vse to je leglo čiste negative. Obdajmo se z pozitivnimi sporočili, pozitivnimi prijatelji, katere boste začeli spoznavati kar sami od sebe, brez kakršnegakoli truda, saj pozitiva privlači pozitivne stvari. Če negativa ne bo dobila pozornosti, se bo slej ko prej morala umakniti.

Vse, popolnoma vse, se začne pri nas samih. Ne spreminjajmo nikogar drugega, kot le sami sebe. Vse ostalo pride avtomatsko. Mi in samo mi, smo mojstri svoje energije.  Tako kot če ponoči v sobi prižgemo luč in tema odide. Če bomo mi ta luč, bomo lahko razsvetlili kogarkoli, kamorkoli bomo prišli, tako da kar veselo na delo. Postanimo lučke. Več kot nas bo, bolj bo svetil naš planet Zemlja.

Dodaj odgovor