Posted on Leave a comment

Terapija z ušesnimi svečkami Harmony

Ekolife na sejmu Narava-zdravje gosti dr. Harmony  iz ZDA – vrhunsko inovatorko na področju izvajanja ušesnih terapij

Na danes odprtem sejmu Narava-zdravje uspešno slovensko podjetje Ekolife, promotor zdravega in naravnega načina življenja, gosti ugledno gostjo in strokovnjakinjo naravnega zdravljenja Dr. Doc Harmony. Na razstavnem prostoru podjetja Ekolife bo Dr. Harmony za obiskovalce opravljala brezplačne terapije z ušesnimi svečkami, prav tako pa bo na voljo tudi za kakšen nasvet, kako si na naraven način pomagati pri težavah z ušesi, sinusi in podobno. Poleg tega Ekolife na sejmu predstavlja številne novosti in izdelkov, za obiskovalce pa so pripravili tudi številna darilca in popuste.

Dr. Harmony  iz ZDA je vrhunska inovatorka na področju izvajanja ušesnih terapij s svojimi patentiranimi svečkami iz naravnega voska. V četrtek in petek bo na razstavnem prostoru Ekolife izvajala brezplačne terapije, s katerimi bodo udeleženci lahko preizkusili ugodne in sproščujoče učinke ob uporabi ušesnih svečk. Terapija z ušesnimi svečkami je stoletja stara metoda, ki zdravi ušesa, nos, grlo in sinuse. Blagodejno deluje pri vnetih ušesih, prehladu, sinuzitisu, bolečem grlu, glavobolih, migrenah, pri težavah z izenačevanjem pritiska pri letenju ali potapljanju, stresu, zamašenemu nosu ali pa jih uporabimo zgolj za sprostitev in pomiritev. Nekateri viri navajajo, da gre njihov izvor iskati v daljni preteklosti in na različnih koncih sveta. Zdravilna moč svečk se je prenašala iz roda v rod in se obdržala do danes.

Terapija traja približno 15 minut za vsako uho in ne povzroča bolečin, temveč deluje zelo sproščujoče, saj ušesne svečke namesto vakuuma ustvarijo vrtinec. Svečke so tako primerne tudi za otroke, saj jih postopek močno sprošča, pomirja in premaga bolečino. Ob vstavitvi goreče svečke v uho, se prične stimulativen, toploten učinek. Z dovajanjem toplote na ta način spodbujamo limfe, oteklina se zmanjša, izboljša se dihanje, poveča se učinkovitost belih krvnih telesc, kar krepi imunski sistem. To spodbudi zdravljenje limfnega sistema in sinusov, deluje pa podobno kot akupunktura. Vrtinec, ki se ustvarja v ušesni svečki v povezavi s toploto, ki jo oddaja goreča svečka, spodbudi tok energije, ki deluje kot prevodnik in tako sprosti telo.

Ušesne svečke Harmony, ki jih zastopa podjetje Ekolife, so ročno izdelane po načelu pravične trgovine, in sicer iz nebeljene tkanine, čebeljega voska in eteričnih olj.

 Na sejmu Narava-zdravje lahko obiskovalci najdejo podjetje Ekolife v hali A na razstavnem prostoru 46, kjer si lahko ogledajo pestro ponudbo njihovih obstoječih izdelkov kot tudi številnih novosti in privlačnih in uporabnih darilnih paketov. Določene izdelke bodo lahko tudi preizkusili in kupili po ugodnejših cenah, s sejemskim popustom v višini 10 odstotkov.

Dodaj odgovor