Posted on

10 let Ekolifa

10 let nazaj, sem na današnji dan stopila na zame povsem novo področje. Ko sem s svojima prvima otrokoma Jakom in Lino, končno nehala obiskovati bolnišnice in ko smo s pomočjo alternativne medicine našli vzroke njunih bolezni, sem nekako dobila željo, da želim ljudem preko spleta ponujati zdrave izdelke, ki so moje otroke pripeljali do zdravja. Ker so bile zame začetne spremembe predvsem pri drugačnem načinu prehranjevanja težke, predvsem zaradi kandide, sem želela s svojimi izkušnjami ljudem pomagati.
Pol leta za tem, sem še sama dobila lekcijo in po najbolj bolečem tednu tudi sum na multiplo sklerozo, sem ugotovila, da moram končno tudi sebe postaviti na prvo mesto. Po letu in pol popolnoma spremenjenega načina življenja, sem svoje telo spravila v popolno zdravje. Po izkušnji, ki sem jo preživela, sem hvaležna za bolezen, ki mi je pokazala, da moram prenehati z načinom življenja, ki sem ga imela do takrat, čeprav sem bila prepričana, da zdravo živim. Prehrana je seveda le en majhen delček sprememb, ki  je pomemben delček sestavljanke. Da ne bom tukaj na dolgo pisala o svoji poti, sem se odločila napisati knjigo, ki bo zagotovo v pomoč marsikomu, tako bolnim, ki se želijo pozdraviti, kot tudi zdravim, da ne bodo rabili iti po mojih stopinjah. Knjiga je v večini napisana, tako da bo kmalu na voljo. Pravzaprav bom izdala kar dve knjigi. V drugi knjigi bo kar 66 zdravih receptov , s pomočjo katerih se boste lahko okusno razstrupljali in zdravo prehranjevali. Obe bosta izdani  še letos.

Zdaj, ko gledam teh 10 let nazaj, sem prav vesela, da takrat nisem vedela, kako razgibana bo ta poslovna pot, koliko bo krivulj navzgor in koliko jih bo prav tako navzdol, saj se v nasprotnem primeru podjetništva ne bi lotila. Takrat se nisem zavedala, da se ravno pri padcih največ naučimo in da je največji uspeh ravno ta, da se po padcu vedno pobereš.

Marsikdo vidi le uspeh in ne vidi kolikokrat si nemočno padel, a vendar našel moč in energijo, da si se pobral in z zaupanjem šel dalje. Noben uspeh ne pride zaradi sreče, ampak je zadaj skritega ogromno dela, precej neprespanih noči, pregovarjanj z bankami, zastavljanje lastnega premoženja, predvsem pa zaupanje, da če z rezultatom še nisi zadovoljen, še nisi na cilju J. Se mi zdi, da smo po obdobju, ko je na trg stopila super hrana, kjer se lahko pohvalimo, da smo bili ravno mi tisti, ki smo na trg pripeljali in zelo dobro marketinško oglaševali maco in chia semena in smo zagotovo dosegli enega svojih  vrhov, zelo hitro spuščeni na dno krivulje, saj so mnogi opazili, da se določeni izdelki dobro prodajajo in jih začeli prodajati pod svojo blagovno znamko, brez da bi izdelek resnično poznali, preverili njegovo kvaliteto,  ga uporabljali in vedeli za korist, ki jo prinaša. Midve s sestro Tjašo, ki je kmalu postala solastnica, sva dejansko vsak izdelek, ki sva ga želeli dati na trg najprej preizkusili na sebi in svojih družinskih članih. Šele ko sva bili prepričani v učinkovitost izdelka, sva ga ponudili trgovinam. In tu je bistvena razlika med Ekolife izdelki in ostalimi, ki so prepoznali poslovno priložnost. Potem smo začeli  z olji, pravzaprav terapevtskimi olji. Olje črne kumine je bilo nekaj let nazaj, ko smo ga dali na trg, na sejmu Narava Zdravje prava atrakcija. Leto kasneje je bilo prisotno na velikem številu stojnic.

Največji padec smo zagotovo doživeli v drugi polovici lanskega leta, ko smo imeli v podjetju kar nekaj izzivov. In ker smo prestali tudi ta padec, smo si postavili nove cilje. Čez dva tedna bomo predstavili nove izdelke, ki bodo po učinkovitosti zagotovo izstopali od ostalih. Več o njih, vam bomo napisali takoj, ko bodo na voljo. Zagotovo je eden od naših ciljev ta, da bomo z izdelki Ekolife natura prisotni v čim več trgovinah in da boste naše izdelke z veseljem kupovali. Mi pa bomo za vas iskali še kvalitetnejše izdelke.

Največji cilj pa je prodati nekaj sLOVEnskega ljudem po vsem svetu. Nekaj tradicionalnega, zdravilnega in neprecenljivega. In to je slovenska glina Bolus,  pod imenom Ecoclay. Brez skrbi, še vedno jo bo več kot dovolj za vse nas. Naj pa tudi drugje po svetu prepoznajo, kakšno bogastvo se skriva v tako čudoviti, majhni deželi.

Vsekakor smo veseli vsakega vašega obiska na sejmu, kjer nam vsakič znova kažete, kako cenite naše delo in naše nasvete, s katerimi lahko bolj zdravo živite in zdravje vzamete v svoje roke.

Veseli bomo vsakega komentarja, nasveta, kritike, saj bomo le tako izboljšali napake in vam ponudili še več.

10 dni vam ponujamo naslednje ugodnosti:
vsi izdelki so znižani za 10 %
( razen izdelkov, ki so že v akciji po višjem popustu)
Ekoclay glineni izdelki znižani do 45% zaradi menjave embalaže (Izdelki so identični blagovni znamki Bolus)
Izdelki za detox – 15% (zaradi požara na Vrhniki vam priporočamo, da se dobro razstrupite)

Radi vas imamo in želimo vam veliko zdravja, saj boste le tako uživali v izkušnji svojega življenja.

Tajča, Tjaša, Mirjam, Darinka, Matjaž in Vlado