Posted on Leave a comment

Fruit and health festival 2014

Ponovno sem bila v družbi istomislečih ljudi, čutiti je bilo ogromno pozitivne energije in počutje je bilo res čudovito.
Konec julija je bil v Sloveniji drugi festival sadja in zdravja, na katerem so predavali pravi mojstri resnično pravega zdravja.
Tokrat nam je predaval Don Benett, ki že 40 raziskuje optimalen način prehranjevanja za optimalno zdravje. Do tega je prišel popolnoma sam, šele kasneje pa je ugotovil, da ni edini na svetu, ki se prehranjuje večinoma od sadja. Je pravi entuziast, izredno pozitiven in predvsem poln energije in življenja, kar je ob njemu zelo nalezljivo.

Poleg Dona, nas je s svojimi “multitalenti” (učitelj joge, rolkanja, avtor odličnih low fat presnih receptov, zabavljač in kreator lastnih pesmi,…) zabaval Chris Kendall, predvsem pa sem se sama od njega naučila pripravljati zdrave polivke za solate brez uporabe olja in soli. Imela sem to čast, da je po koncu festivala dva dni bival pri nas in nam pripravljal res odlične presne obroke.
Poleg Chrisa in Dona, je za poezijo v naših ustih skrbela Alicia Ojeda (proffesional raw chef), ki je jedi naredila ne le okusne, temveč tudi lepe na pogled.

Dodaj odgovor