Posted on

Potovanje do top zdravja in počutja

 

Ste za nov izziv? Pojdite z menoj na Potovanje do top zdravja in počutja. Imate dovolj pomanjkanja energije, raznoraznih bolezni, pomanjkanja volje do življenja, odvečnih kilogramov? Morda pa želite biti le bolj samozavestni v kopalkah ali priti na najbližji hrib brez pretirane zadihanosti… Potem je moje potovanje namenjeno prav vam. Zakaj potovanje? Ker če želimo naše zdravje in počutje pripeljati na višji nivo, potrebujemo za to daljše obdobje, v katerem bomo postopama opuščali stare, telesu škodljive razvade in počasi uvajali nove, zdrave navade. Ko bomo začutili, kako se nam vračata zdravje in energija, bomo na potovanju začeli uživati in resnično ne bo težko opustiti stvari, ki nas delajo bolne.

Pet stebrov

Gradili bomo na petih popolnoma enakovrednih stebrih in sicer:* Prehranjevanju * Gibanju * Spanju * Sončenju * Dihanju Naše zdravje in počutje sta toliko močna, kot najšibkejši člen izmed naštetih.
Pet mest  v “first clasu” Najprej sem mislila, da bom izbrala 3 kandidate, vendar sem se odločila, da vas izberem 5, tako vas bo več imelo priožnost za popolno preobrazbo. Izbrala bom pet srečnežev, katerim se bomo še posebej posvetili, vam pomagali (tako mi kot naši sponzorji), da boste zagotovo prišli do cilja in nadaljevali takrat, ko bi sami morda obupali. Z vami se bom srečevala, vas še dodatno motivirala, spremljali pa vas bodo tudi ostali in morda boste za marsikoga tudi navdih, da tudi sam naredi spremembo. Če želite biti med petimi srečneži, pišite na tajca@ekolife.si (najkasneje do petka 20.marca)  in nam povejte kakšne so vaše težave, kaj bi želeli doseči, zraven pa pošljite tudi sliko. Edini pogoj je, da morate biti pripravljeni delati na vseh petih stebrih, poslušati nasvete, ki resnično delujejo, si resnično želeti spremeniti način življenja, predvsem pa sebe postaviti na prvo mesto. Iz svojega življenja bomo odstranili vse ali čim več toksinov, na katere sami vplivamo ali bodo del našega vsakdana ali ne.

Naši strokovnjaki
 Sodelovali bomo s strokovnjaki na različnih področjih in sicer s področja komplementarne kvantne ali energijske medicine, ter uradne medicine. Globje se bomo spoznali z mednarodno priznano metodo P.E.C.A., ki je specifična merljiva energijska metoda, ki temelji na poglobljenem znanju o energijskem ustroju človeka, prostora in narave. Predstavlja celovit in nov profesionalni pristop komplementarne energijske medicine do človeka, ker nazorno pokaže energijsko stanje osebe ali prostora oziroma razliko stanja na začetku in na koncu terapevtske obravnave. Sanja Lončar, bo naše nasvete podkrepila s svojo široko strokovnostjo. Mladen Krsnik, nam bo kot diplomirani kemik, ter specialist medicinske biokemije, zaposlen v UKC Ljubljana, pomagal razumeti, kaj se v našem telesu resnično dogaja po zaužitju določene hrane, kaj se dogaja z našo mikrobioto , ter nas naučil razumeti našo presnovo. Simona Knific Vesel, pa je naša strokovnjakinja za ustno votlino, kjer imamo velikokrat skritega trojanskega konja.

Kdaj začnemo? Prvi pomladanski dan bo dan za začetek sprememb. Torej, 21.marca, gremo skupaj na potovanje, ki bo trajalo kar eno leto. Izziv se bo zaključil na zadnji zimski dan z dogodkom v živo, na katerem bo izšla tudi knjiga z enakim naslovom.

Kako se prijavim? Prijavite se s prijavnico na Potovanje do top zdravja in počutja. Prijavite se lahko kadarkoli, tudi, če bomo z akcijo že začeli. Vsaka sprememba, ki jo boste naredili, bo dobrodošla, pa čeprav le ena :).

Kako bo potovanje izgledalo? Vsak teden boste dobili mail ali filmček, čemu naj bi posvečali pozornost, kakšno spremembo bomo naredili v tem tednu. Izziv boste lahko spremljali tudi na naši FB strani, zato je ne pozabite všečkati.


Cena

Izzivu lahko sledite popolnoma vsi brezplačno. V tem primeru izberete OSNOVNI PAKET. Vsak teden boste dobili mail s filmčkom ali s pisno vsebino, kaj naj bi tisti teden spremenili, oziroma čemu naj bi posvečali pozornost.Za tiste, ki bi od izziva želeli veliko več, pa smo pripravili PREMIUM PAKET, ki vsebuje:
  • Začetni energijski pregled po  mednarodni energijski metodi P.E.C.A., ki človeku pove kakšna je pretočnost energije v telesu, koliko čistega energijskega potenciala vsebuje fizično telo, kakšno je ravnotežje te energije in koliko odpornosti ima telo glede na zunanje okoliščine – virusi, bakterije, sevanja….
  • Pregled se opravi ko se začne z izzivom, vmes in na koncu, tako da resnično dobite merljive podatke, kakšen je bil napredek.
  • po želji tek s Tajčo ob sredah ob 17h v Ljubljani, z zborom pred živalskim vrtom
  • predavanja, ki se bodo odvijala znotraj akcije
  • zaključna prireditev Ekolife izziva
Premium paket stane povprečno 3,3 eur mesečno, torej 40 eur za celo leto.V kolikor se odločite za premium paket, boste po prijavi na akcijo dobili na mail račun. Po prejetju plačila, boste dobili izračun vašega začetnega energetskega stanja.
Prijavite se lahko kadarkoli, tudi če se je akcija že začela, kajti karkoli boste pozitivnega naredili za svoje zdravje, bo bolje kot nič.
Veselim se našega skupnega potovanja, saj bomo kmalu vsi skupaj prekipevali od zdravja in energije :).

 

Generalni sponzor:  Zlati sponzorji:       aronija      Lectus   leticia   Srebrni sponzorji: